0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
1. Schizofrenik - 13 p.2. Lizard - 12 p.3. nie jestem jeszcze pewien
1. Moonchild - 13 p.2. the construKction of light - 12 p.3. 21st Century Schizoid Man - 11 p.
no Hennosie zaskoczyles mnie z tą 13 dla Moonchild
Cytujno Hennosie zaskoczyles mnie z tą 13 dla MoonchildDlaczego ?Moonchild przez dluzszy czas byl moim faworytem. Kiedys, gdy zaczynalem z KC, wpadl mi w rece winyl z Judy Dable ( albo podobnie ) spiewajaca w Moonchild, z jakies probnej sesji KC. Duzo lepszy wokal niz Lake'a. Ukazalo sie to pozniej na "Young Person Guide ..."Polecam
Cytat: rudy w 27 Lipiec 2009, 19:53:34Cytujno Hennosie zaskoczyles mnie z tą 13 dla MoonchildDlaczego ?Moonchild przez dluzszy czas byl moim faworytem. Kiedys, gdy zaczynalem z KC, wpadl mi w rece winyl z Judy Dable ( albo podobnie ) spiewajaca w Moonchild, z jakies probnej sesji KC. Duzo lepszy wokal niz Lake'a. Ukazalo sie to pozniej na "Young Person Guide ..."PolecamJudy Duble to była; ale wydaje mi się, że śpiewała w "I Talk to the wind" a nie w "Moonchild". A jest to nagranie na "Young Person..." oraz na składance "THE BRONDESBURY TAPES" ówczesnego zespołu Frippa czyli Giles, Giles &Fripp.
Ja stawiam, że na pierwszym, lub na drugim miejscu będzie Starless. Tylko niech głosujących przybędzie .