Głosów w sumie: 18
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zdecydowanie i jednozacznie "Schozofremik" Kiedyś też może zagosowałbym na "Epiatafium" ale dziś zdecydowanie wole psychodeliczno-jezzrockowe odloty w "Moonchild"
Cytat: Wobbler w 11 Luty 2009, 16:14:32Zdecydowanie i jednozacznie "Schozofremik" Kiedyś też może zagosowałbym na "Epiatafium" ale dziś zdecydowanie wole psychodeliczno-jezzrockowe odloty w "Moonchild" Dlaczego skopiowałeś moją wypowiedź?
Tak a propo Schizofremika, moim zdaniej najlepsza wersja jest na VROOM VROOM
Zdecydowanie i jednoznacznie "Schizofrenik" Kiedyś też może zagosowałabym na "Epitafium", ale dziś zdecydowanie wolę psychodeliczno-jazzrockowe odloty w "Moonchild" Wypowiedź Wobblera wcale nie jest skopiowana, bowiem usunęłam literówki
Cytat: Desdemona w 11 Luty 2009, 17:04:26Zdecydowanie i jednoznacznie "Schizofrenik" Kiedyś też może zagosowałabym na "Epitafium", ale dziś zdecydowanie wolę psychodeliczno-jazzrockowe odloty w "Moonchild" Wypowiedź Wobblera wcale nie jest skopiowana, bowiem usunęłam literówki Ciekaw jestem tylko dlaczego kiedyś byście wybrali "Epitafium", ale dziś wolicie zdecydowanie psychodeliczno-jazzrockowe odloty w "Moonchild"?